Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

Életrajzi adatai
Teljes neve: Kesha Rosalie Abigail Demetria Sebert
Született: 1987. március 1.
Származás: Los Angeles, Kalifornia, United States
Pályafutása
Műfajok: Pop, Electro, Dance
Aktív évek: 2006-tól
Hangszer: Ének
Hang: Alt
Tevékenység: Dalszerző, Énekes
Kiadók: RCA Records, Sony Music EnterntainmentDalairól
A tavalyi évben robbant be a köztudatba és a zenei életbe a fiatal Ke$ha, aki szinte egy csapásra vált híressé. Sorra döntögeti a zenei rekordokat, és hódítja meg a világ toplistáit. Csupán az év elején jelent meg első lemeze, de már most a következőn dolgozik.

Ke$ha bizony nem tud a fenekén maradni! Januárban megjelent Animal című debütáló lemeze után, máris új dalokat készített. Tik Tok és a Blah Blah Blah c. megaslágerei itthon is számos rajongóra leltek. Utóbbit pedig végre már az itthoni rádióadók is játszani kezdték.

A napokban pedig két új dal is kiszivárgott, melyekben Ke$ha ismételten nem kíméli embertársait. Köztudott róla, hogy igen szabadszájú és szívesen beszól bárkinek, ha kell. Szívesen hangoztatja, hogy utálja Lady Gagát és ugyancsak nem szimpatizál Britney Spears-szel. Erre jó példa az egyik új felvétele, a Styrofoam, melyben fel is teszi a költői kérdést: „Kicsoda Britney Spears?”

Nem meglepő, hogy a sok szimpatizáns mellett ezzel a dalával sok ellenlábast is szerzett magának. Kicsit talán túlzásba vitte a provokációt, de ha jól meggondoljuk, van igazság is Britney bírálásában. A dolog pikantériája, hogy Ke$ha karrierje előtt vokálozott Britney Spears Lace and Leather című dalában, most pedig már másodszor sértegette az énekesnőt.

Második újdonsága pedig az elmúlt napokban került fel a világhálóra.

Az új dal a D.U. I. címet viseli. Mindkét, hivatalosan még nem megjelent felvétel az énekesnőtől megszokott elektro pop-os hangzást követi. A D.U.I. című dalt a következő linkre kattintva hallgathatod meg: Katt!